BEMUTATKOZÁS

DigitOffice Kft.

Némethné Nagy Mariann vagyok a Digitoffice Kft tulajdonosa és Digitoffice Kft regisztrált mérlegképes könyvelő. Cégünk dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal.Kiemelt figyelmet fordítunk az induló vállalkozásokra, hiszen pontosan tudjuk, hogy vállalkozni nem könnyű, ezért igyekszünk kellő tájékoztatást nyújtani már a cégalapítás előtt is. Magas szakmai színvonalat képviselünk, melyet a kötelező és választott szakmai továbbképzésekkel bővítünk így a naprakész tudásunkat ügyfeleink érdekében tudjuk kamatoztatni. A mi ügyfeleink nyugodtak lehetnek afelől, hogy könyvelésük jó kezekben van, az adminisztráció nagy részét levesszük a cégvezetőink válláról.

Munkánkért felelősséget vállalunk, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk melyben partnerünk a Generali biztosító. Korszerű, rendszeresen frissített számviteli programmal dolgozunk, melyből naprakész, pontos és széleskörű információt tudunk ügyfeleink számára kigyűjteni. Tanácsadó és konzultációs partnereink a SALDO, PALLAS70 MENEDZSER PRAKSZIS stb. Ön biztos lehet abban, hogy mi nem csak könyvelünk, hanem rendszeresen tájékoztatjuk Önt a változásokról, lehetőségekről, cége pénzügyi helyzetéről mindezt érthetően és nem „szakmai” nyelven.

 


 

 

Németh Kálmán vagyok a Digitoffice Kft tulajdonosa és ügyvezetője. Digitoffice KftAlakulásunk óta a feladatom közé tartozik az ügyfelekkel való kapcsolattartás, marketing, cégprofil és web design kidolgozása illetve cégvezetői feladatok ellátása. Ügyfeleink körében találhatóak kis egyéni vállalkozók,kisebb és nagyobb méretű kft-k, bt-k, a gazdasági élet számos területeiről, alapítványok és export nagykereskedelmi cégek is.

Nálunk a kis mikro cégek ugyanolyan figyelmet kapnak mint a nagy vagy középvállalkozások!

Mérsékelt árakkal dolgozunk, melyek a legversenyképesebb árak közé tartoznak. Áraink nyilvánosak, bárki megtekintheti ha ide kattint.

Vállalkozásunk előnye, hogy ügyfeleink közvetlenül a cég vezetőivel állnak kapcsolatban így gyors, pontos és precíz tájékoztatást tudunk nyújtani szóban és írásban is. Elérhetőek vagyunk a hét minden napján telefonon, emailben, skype-n és személyesen.

Cégünk mobil mert vállalunk könyvelést Budapesten, Fóton, Dunakeszin és vonzáskörzetében, valamint vállaljuk, hogy személyesen a könyvelési anyagért érte megyünk, ezzel is segítve ügyfeleink munkáját. Célunk, hogy ügyfeleink bizalmát elnyerjük, azt hosszú távon meg is tartsuk. Számunkra a legkisebb cég is legalább annyira fontos mint a legnagyobbak, ezért támogatjuk ügyfeleink törekvéseit, segítenünk céljaik elérésében, bátorítjuk, tájékoztatjuk a lehetőségekről, mert az ÖN sikere a MI sikerünk!

Könyvelő budapest